Referenties

MAARTEN VAN DER VEN – PRODUCENT VENFILM

“De keren dat ik Rosa en Suzie op mijn filmset heb gehad waren een feestje! Er stroomt altijd een zonnige stroom energie en muziek uit hun cateringbus. En nog belangrijker, ik heb hele enthousiaste acteurs en crewleden gezien op basis van hun creaties en er is niets zo goed voor een goede draaiperiode als lekker, gezond en kleurig eten. Laat deze twee toppers maar schuiven en je weet dat de zon al op is nog voordat het licht wordt!”

LARD BREEBAART – MANAGING PARTNER NATWERK

“Sunny Side Up is in staat om zijn creativiteit te combineren met organisatietalent. Dat is te gek, want dat zorgt voor inspirerende en culinair slimme keuzes voor catering, maar ook heel precies en kwalitatief als het gaat om de uitvoer.”

Vorige zomer heeft Sunny Side Up op onze trouwerij een fantastisch menu neergezet. Aan lange tafels in een prachtig weiland aten we met 120 man tot in de late uren. Sunny Side Up nam ons al het werk uithanden en iedereen genoot ervan.

Het meest blij werd ik van het samenwerken met Rosa en Suzie: ongecompliceerd, altijd opzoek naar oplossingen en flexibel. Heel fijne mensen, want uiteindelijk moet eten toch gewoon leuk zijn.

STERRE VAN ROSSEM – CREATIEF DIRECTEUR HOUSE OF MAKERS

“Mijn ervaringen met Sunny Side Up zijn geweldig. Rosa luistert goed naar wat je wil en denkt enorm mee. Ze houdt zonder moeite rekening met dieetwensen en allergieën en is erg op de hoogte van alle food trends.

Haar gerechten zijn hedendaags en creatief, rijk van smaak en ook nog eens prachtig opgemaakt. Tijdens onze rehearsal dinner kookte ze een fantastische drie gangen maaltijd, en zorgde er ook nog voor dat de tafels er mooi opgemaakt uitzagen.

Onze super zomerse bruidstaart was een prachtige naked cake. Als we eerlijk zijn hadden we twee verschillende taarten, want we konden tijdens het proeven niet kiezen!

Deze taarten smaakten niet alleen heerlijk, ze zagen er ook echt fantastisch uit met bloemen en fruit, en een was zelfs volledig gluten vrij. Rosa’s catering maakte onze dag echt helemaal af!”

WALTHER KLOET – MANAGING DIRECTEUR ARCHITECTENBUREA PLEASANT PLACES HAPPY PEOPLE

“Rosa is verantwoordelijk voor de lunches bij PP HP. Dankzij haar kunde en creativiteit is het altijd weer een verrassing wat er voor heerlijke gerechten op tafel staan. Daarnaast verzorgt ze regelmatig maaltijden voor speciale gelegenheden en zijn haar taarten ongeëvenaard. Rosa is altijd vrolijk en enthousiast, kortom een zeer waardevolle aanvulling op het team.”

ANNE-EVA WESTERMAN – ARCHITECTENBUREAU LOCAL AFFAIRS

“Rosa van Tienen verzorgt met zorg en aandacht de lunches en borrels van Studio Local Affairs.  De kwaliteit van haar koken is geweldig: ze gebruikt alleen maar verse ingrediënten, de gerechten zien er mooi en verzorgd uit en elke dag bereidt ze weer iets anders. Haar taarten zijn een aanrader, ze zien er prachtig uit en smaken net zo!”