Over

Sunny Side Up is ontstaan uit liefde voor lekker eten.

Hoewel Suzie Lednor (1989) haar Master Business Administration heeft afgerond en Rosa van Tienen (1987) afstudeerde in de mediaproductie, was er slechts een ding dat hun hart sneller deed kloppen: eten. Rosa startte in 2012 al haar eigen cateringbedrijf KOOKCatering. Haar schoonzus, Suzie, kwam tijdens één van haar klussen een dagje assisteren. Daar bleken de twee het ook in de keuken samen erg leuk te hebben. Beide zochten ze iemand om de volgende stap in de cateringwereld te ondernemen; en zo was Sunny Side Up geboren.

Met de aanschaf van een eigen bus ontstaan er vele nieuwe mogelijkheden. We zijn gevestigd in Amsterdam, maar niet aan deze stad gebonden. Met onze vrolijke bus komen we overal in Nederland én daarbuiten. Een bruiloft in een weiland in Frankrijk of catering op een filmset doen wij zonder problemen! Meer informatie over de werking en benodigdheden van de bus vind je onder het kopje ‘Mobiele Keuken’.

Onze kookstijl varieert gebaseerd op de wensen van de klant. Wat wel altijd naar voren komt is dat we proberen zoveel mogelijk met verse producten te werken, met de juiste balans tussen presentatie en smaak.